dummy_tekstpic
Wie zijn wij?

Land van Leeghwater
Het land van Leeghwater betreft de gemeenten Beemster, Graft- De Rijp en Schermer. De gemeenten (verenigd in het gemeentelijk samenwerkingsverband Land van Leeghwater) werken samen met de toeristische ondernemers en organisaties (verenigd in de stichting Uit! in het Land van Leeghwater) aan het bevorderen van recreatie en toerisme in dit gebied.  

Gemeentelijk Samenwerkingsverband Land van Leeghwater
Het gemeentelijk samenwerkingsverband Land van Leeghwater wordt aangestuurd door de portefeuillehouders recreatie en toerisme van de drie gemeenten Beemster, Graft-De Rijp en Schermer. De gemeentelijke doelstellingen van het samenwerkingsverband Land van Leeghwater staan verwoord in de Strategienota Land van Leeghwater.

Stichting Uit! in het Land van Leeghwater
De Stichting Uit! in het Land van Leeghwater is een koepelorganisatie van de ondernemers, organisaties en VVV's in het Land van Leeghwater. Over de doelstellingen en producten van de stichting Uit! in het Land van Leeghwater kunt u lezen in de brochure Uit! in het Land van Leeghwater. Indien u contact op wilt nemen met de stichting kunt u zich het beste richten tot het secretariaat via de heer B. Vosse b.vosse@hetnet.nl Adres: 't Venje 14, 1842GX Oterleek 072-5717156