dummy_tekstpic
Zilveren vrienden
 

logo_watericoon.gif (11.5 K)

De stuurgroep Watericoon Land van Leeghwater zet zich in voor de ontwikkeling van projecten ter herstel en versterking van het Schermer Molencomplex. Recente informatie is te vinden in de mailing voor de openbare presentatie op 8 februari 2011.

De film is te vinden op de pagina "Leeghwater".
Het bidbook en de folder zijn online (bron: mediasupport )


 btlh.jpg (4.4 K) Bureau Toerisme Laag Holland is in het leven geroepen om gemeenten, ondernemers en toeristische instellingen in de regio Laag Holland te ondersteunen in hun samenwerking op het gebied van toeristische informatievoorziening, marketing & promotie en productontwikkeling.

laagholland_logo.gif (3.9 K)

De organisatie Laag Holland voert de regie over het Nationaal Landschap en beoordeelt subsidies gericht op de doelgroepen:
gemeenten, organisaties m.b.t. landschap en natuur, landbouw,  toerisme en recreatie, scholen en groene educatie.


logo_water_land_en_dijken.jpg (4.8 K)

Water, Land & Dijken helpt, faciliteert en begeleidt agrariërs met onderwerpen zoals, plattelandsverbreding (o.a. bezoekboerderijen, arrangementen, educatie) en natuurbeheer (o.a. subsidiering).

 


  logo_waterland.gif (3.7 K)

Landschap Waterland is een van de recreatieschappen in Noord Holland en actief in de regio Laag Holland en oostelijk Land van Leeghwater.  


 hist_genootschap_beemster.jpg (2.9 K)  Het Genootschap stelt zich ten doel belangstelling op te wekken voor de historie in het al-gemeen en voor de historie van de Beemster in het bijzonder. Waaronder Museum Betje Wolff, Agrarisch Museum Westerhem en het Beemster Erfgoed.

logo_landschap_nh.jpg (1.8 K)

Landschap Noord Holland zet zich onder meer in voor beheer en behoud Eilandspolder West, Rustenburgermolen complex, landschapselementen en organiseert diverse excursies.


 oneindig_noord_holland_100r.gif (5.0 K)

Oneindig Noord-Holland vertelt verborgen verhalen van Noord-Holland. Verrassende en boeiende verhalen achter gebeurtenissen in de geschiedenis, mensen, plekken en monumenten.  Oneindig Noord-Holland is een alsmaar groeiend platform.


 dagje_regio2.jpg (5.3 K)

Dagje Regio:
Voor een saaie zondagmiddag.
Voor het vieren van bijzondere gelegenheden.
Voor het vinden van een bijzondere plek om te overnachten.
Voor die unieke locatie om te vergaderen.