dummy_tekstpic
Interaktief

Ook met uw smartphone, Iphone of mp3speler kunt genieten van ons cultureel erfgoed. De plaatselijke VVV’s geven u graag informatie over de vele mogelijkheden. Op deze site vindt u enkele voorbeeld routes. 

De Tijdmachine
Via de GRATIS app van 7scenes (voor I phone en Android) zijn er drie hoorspel-routes te downloaden. Een autoroute van circa 2 uur vanaf De Klaterbuurt in De Beemster (direct ten oosten van De Rijp), eenzelfde route maar dan met kleine aanpassingen voor bussen (helaas nog niet openbaar) en een wandelroute door De Rijp. 
Misschien iets verwarrend: de routes zijn Nederlandstalig, maar de website en app van 7scenes zijn opgesteld in het Engels. 

Een Nederlandse handleiding "over het downloaden van de 7scens app en starten van het programma Tijdmachine" is via de link op onze website beschikbaar. De app is beschikbaar voor I Phones via de Apple Store en voor Android toestellen (zoals Samsung, HTC, LC) via de Play Store. De Tijdmachine is een van de vele routes / programma's op deze app.

Voor vragen: info@7scenes.com

Voor een leuke review: http://www.poi-tours.nl/land-van-leeghwater-interactieve-autoroute/

flyer_van_website.jpg (5.2 K) 

 I tour De Beemster
Voor zowel Iphones als Android is de I tour De Beemster ontwikkeld.

 

 GPS Trekvogelpad
Het Trekvogelpad dat dwars door het Land van Leeghwater loopt is inmiddels ook met GPS te volgen. Hierbij de link van de etappe Alkmaar - De Rijp. En de etappe De Rijp en Purmerend.