Groep

Muziek, Theater

Type

Lichte muziek, Theater overig

Omschrijving

Noordeinder Vermaning presenteert: Men2B
Ze zijn vooral bekend door hun grandioze optredens tijdens het tweejaarlijkse Midwinterfeest in De Rijp: a capella mannenkwartet Men2B. Je hoeft ze dit jaar niet te missen, want Men2B geeft op zaterdag 16 december twee gratis concerten in de Noordeinder Vermaning in Noordeinde. Wel even reserveren, want de kerk biedt per optreden plaats aan honderd personen.

De kerstconcerten in de Noordeinder Vermaning, het pittoreske kerkje in het even liefelijke buurtschap nabij De Rijp, kenmerken zich ieder jaar door warme kerstklanken in een uitstekende akoestiek en zijn daarmee een sfeervol voorproefje op de kerstdagen.

Dit jaar zijn het de vier heren van de a capella mannengroep Men2B die met een middag- en avondconcert het verlangen naar de feestdagen op gang brengen met een grandioos optreden. Men2B bestaat uit vier getalenteerde zangers die een gezamenlijke passie met elkaar delen: met plezier en energie publiek vermaken en raken. Kwaliteit en entertainment staan hoog in het vaandel. Dat maakt elk optreden van deze heren tot een feest.

Men2B staat onder leiding van Martijn Hoeksema en Patrick Bergers, bekend van het mannenkoor Whale City Sound. Het viertal staat onder andere bekend om hun jazzy nummers. Zij worden tijdens de kerstconcerten bijgestaan door een aantal gastartiesten: Ingrid Havinga, Maartje Vokking en Edith Slop-Zentveld.

Met hun wervelende slotoptreden in de Grote Kerk van De Rijp tijdens het Midwinterfeest 2016 nog in herinnering kan het niet anders dat Men2B vele fans zal trekken.

Toegang gratis, reserveren is verplicht en kan vanaf heden via www.men2b.eu

Openingsdata en tijden

zaterdag 16 dec 2017
15:00 - 17:30
zaterdag 16 dec 2017
20:00 - 22:30