Groep

Muziek

Type

Jazz of Wereldmuziek, Lichte muziek, Pop en Rock

Omschrijving

Het Plein presenteert: Nadjazzda met 'A Soulful Christmas'
Weer eens wat anders horen dan White X-mas? Nadja en haar trio komen met een gevarieerd, exotisch en swingend programma van Latin, Braziliaans, Jazz, Soul, Gospel, Franse chansons en eigen Nederlandse vertalingen en liedjes om je hart aan te warmen. A Soulful Christmas dus.
Nadja Filtzer, met haar Oekraïens-Joods-Mexicaans-Nederlandse roots, groeide op in de Rijp en de Beemster en ging naar school in West-Graftdijk. Sinds 1998 is ze zangeres, actrice en entertainer.
In 2009 won ze de publieksprijs in het Concours de la Chanson –Alliance Française en werd ze in de pers ‘de Piaf van de 21e eeuw’ genoemd. Ze zong met Nadjazzda op grote podia bij SAIL, OEROL en het Bevrijdingsfestival. Met haar voorstelling ‘Vive Piaf!’ speelde ze met veel succes van Sneek en De Rijp tot aan Maastricht en Brighton en bracht een CD uit. September 2017 start de 2e theatertour door Nederland.
Nadjazzda is afgeleid van het Russische woord Nadjezda oftewel ‘hoop’. Nadja zingt met virtuoze muzikanten met wie ze een jarenlange bijzondere samenwerking heeft opgebouwd; pianist Leo Bouwmeester, bassist Harm Wijntjes en drummer-percussionist Olaf Keus.

Openingsdata en tijden

zaterdag 16 dec 2017
20:00 - 22:30

Overige informatie

Doelgroep
kinderen
Ja
volwassenen
Ja