Groep

Evenementen

Type

Varia

Omschrijving

Sinterklaas zet samen met zijn pietenvrienden, waaronder Pietje Pletmeniet, Pietje Nooitgenoeg en Pietje Durfniet voet aan wal. Nadat “de burrie” Jan Salm Sinterklaas heeft verwelkomd mogen de kinderen later een kijkje nemen op zijn stoomboot. Binnen in het café kunnen alle kinderen om de beurt bij Sinterklaas op het podium komen en delen de Pieten veel lekkers uit. Voorafgaand aan de intocht kunnen alle kinderen op zaterdag 25 november tussen 16.30 en 18.30 uur in het eetcafé hun schoentje bij de haard zetten. Met een beetje geluk zal er ook een Piet op af komen... OPROEP VOOR OUDERS Sinterklaas ontvangt graag briefjes met een verhaaltje over de kinderen, voorzien van naam, leeftijd, school hun juf of meester, sport, hobby of iets anders leuks. Deze briefjes mogen in de schoenen worden gestopt tijdens het schoentje zetten. Sinterklaas heeft gezegd dat alle kinderen welkom zijn!
WIST JE DAT? Pietje Pletmeniet en zijn pieten vriend(inn)en komen ook graag langs tijdens pakjesavond! Papa‘s en mama’s kunnen de pieten uitnodigen via de website www.pietjepletmeniet.nl
De Sinterklaasintocht wordt mede mogelijk gemaakt door: Bruno Box, Eetcafé Les Deux Ponts, de Burrie Jan Salm en de Sinterklaasboot van Martien en Frieda Seinen. 

Openingsdata en tijden

zondag 26 nov 2017
15:00

Overige informatie

Doelgroep
kinderen
Ja
gezinnen
Ja
volwassenen
Ja
senioren
Ja